Krema protiv bora Lux Factor 4D

Postoje stvari na koje možete utjecati i stvari na koje nemate utjecaj. Bore se uvijek javljaju sa starenjem i to ne možete spriječiti, no možete utjecati na to da ih umanjite i koristeći neke preparate učinite svoju kožu lica mlađom. Lux Factor krema protiv bora trenutno je jedna od najtraženijih na tržištu, jer intenzivno pomlađuje kožu lica, te ima botoks učinak. Kako ona djeluje na kožu lica, koji su čarobni sastojci i kako se koristi saznajte u nastavku teksta.

Kako krema protiv bora djeluje na kožu?

Bore su sastavni dio kože lica kod starijih ljudi, no na njihovu vidljivost se može utjecati. One ne nastaju samo zbog godina, već se mogu pojaviti i zbog stresa, pušenja, neuravnotežene prehrane i niza drugih čimbenika. Budući da svaka žena drži do svoga izgleda i želi imati što ljepšu kožu (tu pomaže i pomažu i pilinzi – više na Pilinzi su nužnost u njezi lica), krema protiv bora 4D Hyaluron će Vam biti najbolji prijatelj.

Video: Lux-Factor 4D Hyaluron krema protiv bora

Ova krema već nakon 2 tjedna pokazat će Vam zbog čega je tako popularna, a usporit će proces starenja kože i učiniti je vidno mlađom na prirodan i siguran način. Nakon 2 mjeseca vidjet ćete ozbiljne rezultate na vlastitoj koži i shvatiti da je ova krema bila pun pogodak!

Sastojci i djelovanje Lux Factor 4D kreme

Postoji niz sastojaka u Lux Factor 4D kremi koji imaju pozitivne učinke na Vašu kožu. Hijaluronska kiselina glavni je čarobni sastojak, koji će vašu kožu učiniti mlađom, a osim njega tu su još i bademovo ulje, kolagen, vazelin, cetearil alkohol i ceteth-20. Svi ovi sastojci djeluju na Vašu kožu tako da je čine mlađom, ispunjavaju bore i nepravilnosti, i sigurni su za korištenje.

Lux Factor krema protiv bora trenutno je jedna od najtraženijih na tržištu
Krema protiv bora forum smanjuje bore i jača kožu lica

Krema protiv bora Lux Factor Hyaluron dokazano smanjuje bore i jača kožu lica već nakon nekoliko nanošenja. Osim samog pomlađivanja kože, ona djeluje i kao prirodni botoks koji će znatno pomladiti kožu lica. Zbog inovativne 4D hijaluron formule u kremi, ona će kožu učiniti čvršćom, glađom i elastičnijom, što doprinosi do toga da izgleda mlađe.

Nabla kozmetički proizvodi

Kozmetika Nabla nudi kozmetičke proizvode palete sjenila, ruževe, korektore, … Više možete pročitati u ćlanku Nabla kao sinonim za kvalitetu kozmetike.

Kupnja i korištenje kreme protiv bora

Lux Factor 4D krema protiv bora jednostavno se može naručiti putem Lux Factor službene web stranice. Kada stigne na Vašu kućnu adresu, spremni ste da krenete u proces pomlađivanja kože, a krema se koristi na sljedeći način. Prije nanošenja obavezno očistite područja na koja nanosite kremu, te u tankom sloju kremu nanesite na lice i vrat. Nakon toga, ostavite je da se osuši i da je koža upije, te nakon toga na nju možete stavljati i šminku. 50 ml kreme dovoljno je za mjesec dana korištenja.

Znate da Ricinusovo ulje ima razne dobrobiti na tijelo. Pomaže koži i uklanja bakterije sa nje. Možete ga ugrijati s trljanjem dlanova, te nanesti na lice ili dijelove kože koji pate od akni.

Iz iste kategorije: