Nabla kao sinonim za kvalitetu kozmetike

Nabla je talijanski kozmetički brand kojeg odlikuje cruelty free model poslovanja, odnosno model u kojem se proizvodi ne testiraju na životinjama. Zbog ovakve politike poslovanja, kozmetika Nabla privlači velik broj kupaca koji su svjetonazorski usmjereni prema cruelty free modelu i načinu života. 

Kroz svoje proizvode nude svojim kupcima vrlo pigmentirane proizvode prekrasnih i raznolikih boja. Nabla kozmetički proizvodi se proizvode u Italiji, Njemačkoj i Južnoj Koreji, ali dostupni su diljem svijeta jer se mogu kupiti u brojnim trgovinama.

Nabla bestselleri

U nastavku vam predstavljamo najpopularnije Nabla kozmetičke proizvode i sve njihove specifikacije. Tako ćete se lakše odlučiti je li to proizvod koji zadovoljava vaše potrebe i preference te kako biste se snašli u moru ponuđenih proizvoda.

Nabla bestselleri
Nabla kozmetičke proizvode krasi iznimna kvaliteta

Nabla contur refil (nijansa Gotham)

Nijansa za konturiranje namijenjena svjetlijem tonu kože (hladni podton). Korištenje ove nijanse se preporučuje ukoliko želite postići suptilniji i prirodniji izgled kontura.

Video: Nabla pojedinačna sjenila Swatch i pregled | Koji su moji favoriti?

Kada govorimo o teksturi, ona je mekana i baršunasta pod prstima te se ne trusi. Ukoliko pazite na sastojke proizvoda, važno je reći kako ovaj proizvod ne sadrži silikon, mineralna ulja ni parabene te je dermatološki testiran. Za refil od 3,5 grama morat ćete izdvojiti oko 65 kuna.

Nabla highlighter (nijansa Angel)

Hightligter namijenjen svjetlijem tonu kože (nijansa boje šampanjca s rozim i bakrenim odsjajem). Tekstura ovog highlightera je također mekana i baršunasta na dodir te se ne trusi. Pigmentacija ovog Nabla kozmetičkom proizvoda je nešto slabija, rekli bismo srednja te neće biti dobar izbor ukoliko težite boljoj, odnosno jakoj pigmentaciji. Ni ovaj Nabla proizvod ne sadrži silikone, mineralna ulja ni parabene te je također dermatološki testiran. Količina highlightera je 3,5 grama, a cijena je također oko 65 kuna. 

Kako do Nabla kozmetike

Na početku se do Nabla kozmetike moglo doći samo putem njihove službene web stranice, odnosno webshopa, no sada je to moguće i preko različitih web trgovina koje nude njihove proizvode. Bez obzira za koju od tih opcija se odlučite, moći ćete odabrati između mnoštva kozmetičkih proizvoda, kao što su:

  • Palete sjenila
  • Ruževi
  • Korektori
  • Olovke za usne
  • Sjajila za usne
  • Umjetne trepavice
  • Rumenila itd.

Sve Nabla kozmetičke proizvode krasi iznimna kvaliteta pa za koji god proizvod se odlučite, možete biti sigurni da ćete dobiti kvalitetu kojoj ćete se uvijek iznova vraćati. 

Iz iste kategorije: