Poigrajte se vlastitim stilom na najneočekivanije načine

Ženska moda puna je raznih zanimljivih komada odjeće koji razigravaju maštu i dopuštaju da se svaki dan poigramo s izgledom. Ipak, niti jedan odjevni predmet nije toliko svestran i razigran kao što su ženske majice

Bilo da se želite opustiti u udobnosti svog doma ili želite izgledati moderno i uglađeno, ženske majice bit će odličan odabir. A veliki izbor u trgovinama odjećom samo još više doprinosi popularnosti ovog ženskom komada odjeće. 

Elegantan i uglađen izgled

Tražite li ženske majice za elegantnije kombinacije, uvijek je dobro potražiti zanimljive modele. Klasična uska bijela ženska majica kratkih rukava može se kombinirati na primjer s hlačama od odijela, no ne ostavlja vam mnogo prostora za igru. Poigrajte se stoga materijalima i krojevima uz modele koji imaju zanimljive detalje, poput:

  • volana
  • gumba
  • zanimljivih rukava

Opušten izgled kod kuće

Ponekad je teško pronaći žensku majicu u kojoj se u potpunosti možete opustiti, upravo zato što je na tržištu mnoštvo modela ukrašenih raznim detaljima i dodatcima. Potražite jednostavne siluete ženskih majica koje su samo blago ili pak nisu uopće strukirane kada tražite ugodne i udobne varijante. 

Provjerite koliko materijal u sebi sadrži pamuka, s obzirom da će on pomoći da se osjećate ugodnije. Što se otvora oko vrata tiče, klasičan okrugli otvor odgovara svima, no želite li nešto zanimljivije, razmislite o blagom V otvoru.

Moderne opcije odjeće

Crop top ženske majice postale su danas gotovo nezaobilazan detalj u mnogim ženskim ormarima. Ipak, iako naglašavaju struk ako su prave dužine, one također mogu naglasiti i trbuščić, što mnoge žene ne žele, a također nisu pogodne i za hladnije mjesece u godini. Želite li i dalje naglasiti struk, postoje dvije opcije. 

Ženske majice klasične dužine užeg profila odlične su želite li ih umetnuti u hlače visokog struka. Tako ćete i dalje održati ženstvenu siluetu i naglasiti struk, no i dalje ostati na toplom. Druga mogućnost, pogotovo popularna za deblje zimske ženske majice su različite tehnike vezanja, takozvanih oversized odnosno preuveličanih majica. Možete ih vezati: 

  • bočno
  • na sredini sprijeda
  • straga 

Ovakav način nošenja ženske majice također može biti odličan za odvlačenje pažnje s dijelova tijela koji vam nisu najdraži.

Znate da krema protiv bora Lux Factor 4D dokazano smanjuje bore i jača kožu lica već nakon nekoliko nanošenja. Više o tome možete pročitati ako slijedite linku.

Lovely brand kozmetike skriva sve što vam srce može poželjeti što se tiče šminke. Čitajte više …

Iz iste kategorije: