Ženski puloveri su odlični za zimu

Čim stigne hladnije vrijeme, ponuda ženskih pulovera naglo naraste. Nisu bez razloga ženski puloveri izuzetno popularni i među mladim ženama i među ozbiljnim gospođama! Danas ćemo raspraviti o njima te vam dati savjete kako da kupite pulover idealan za vas!

Kako kupiti savršen ženski pulover?

Uzmite u obzir svoju tjelesnu građu. Nisu svi puloveri za žene jednaki, ali nisu ni ljudi. Ako ste visoki, možda bi bilo bolje da izbjegavate vrlo duge rukave i pulovere visokog ovratnika, s obzirom na to da će vas oni još dodatno produžiti. Ako je to efekt koji tražite, onda zanemarite savjet.

Udobni ženski puloveri
Ženski puloveri savršena su ženska ležerna odjeća jer su mekane, udobne i praktične

Punašnije žene i one s oblinama definitivno će najljepše izgledati u strukiranim puloverima ili onim s pojasom. Ti će ženski puloveri naglasiti njihove najbolje atribute i učiniti ih ženstvenima.

Birajte duljinu i širinu rukava koja vam je udobna, ali i praktična. Dugi rukavi daju toplinu, jednako kao i visoki ovratnici, a široki rukavi obično daju veću komotnost. Ako ste jači u rukama ili ih ne volite naglašavati, birajte rukave koji su suženi oko zapešća. 

Birajte čiste materijale, a ne kombinacije

Ako je moguće, birajte čisti pamuk, čisti kašmir ili čiste svilene niti. Bilo kakve kombinacije teške su za održavanje i vjerojatno će se pulover čudno razvući kroz neko vrijeme.

Što je više dodataka, to više stvari može poći po zlu

Perlice i šljokice, ako su ušivene, kroz vrijeme će se početi odvajati od pulovera. Imajte na umu da kvaliteta ovakvih dodataka može biti loša te da će vaš pulover, iako je divnog materijala, brzo izgledati prilično jeftino.

Razmislite o boji koja komplementira vašu kožu

Pokušajte saznati ponešto o vašoj koži, njenom podtonu i svjetlini. U kombinaciji s procjenom vaše kose i očiju, možete naći idealnu nijansu za sebe. Topliji podtonovi vole jesenske boje, a hladniji zimske. Tako će svi ženski puloveri koje odaberete odlično stajati na vama.

Kako kombinirati i održavati svoj pulover?

Lijep pulover možete kombinirati i uz uredske hlače i uz traperice. Ovisno o tome uz što ih nosite, možete s puloverom nositi lijepe jesenske čizme ili oxfordice. Bilo kakve niske, finije cipele. Ako birate kombinirati pulover i tenisice, postići ćete mladenački look, ali držite se „modnih tenisica“, a ne „sportskih“.

Video: Pogledajte ovo pre nego što kupite još jedan pulover

Nemojte zaboraviti svoj pulover održavati baš onako kako piše na etiketi – materijali od kojih su puloveri napravljeni obično su osjetljivi na grubo rukovanje. Isto tako, držite ih uz neku zaštitu od moljaca kako ne biste imali rupice u svojoj robi.

Dobri ženski puloveri odličan su dodatak vašem ormaru, pogotovo ako vam kroj godi, a materijal je dobre kvalitete. Održavanje pulovera i kombiniranje jednako je bitno kao i kupovina.

Iz iste kategorije: