H7 LED – potpuno novo iskustvo vožnje

Nova generacija rasvjetnih proizvoda za auta je upravo ono što ste oduvijek željeli – rasvjeta koja pruža sigurnost u svim vremenskim uvjetima i u svako doba dana. Ovdje govorimo o LED rasvjeti koja je unaprijedila mnoge aspekte naših života a posebno ćemo se osvrnuti na jedne od najboljih auto sijalica današnjice – H7 LED žarulje.

LED rasvjeta je donijela veliku korist mnogim industrijskim granama pa tako i automobilskoj. Pokazala se praktičnijom, izdržljivijom i štedljivijom rasvjetom od klasične, a osobito je važno napomenuti da su auti s LED svjetlima i mnogo vizualno atraktivniji.

Zašto odabrati H7 LED?

H7 LED žarulje garantiraju kvalitetu i trajnost koju ste oduvijek željeli. One imaju jednako dobre performanse i kod lošijih vremenskih prilika i tijekom normalnog vremena.

H7 LED žarulje garantiraju kvalitetu i trajnost
H7 LED za sigurnu vožnju

Razlog tome je njihov funkcionalan snop svjetlosti jer H7 LED ima istu jačinu rasvjete na izvoru svjetlosti i bilo gdje drugdje u tom istom snopu svjetlosti. To je najbitnija značajka LED rasvjete i njena prednost pred klasičnom.

Ne zagrijavaju se

Još jedna prednost H7 LED žarulja je i u tome što se one ne zagrijavaju kao obične žarulje pa se zbog toga i puno manje kvare i traju duže. Uz LED sijalicu nalazi se i mini ventilator koji ju hladi pa nikada ne može doći do njenog pregorijevanja.

Pročitajte i sljedeći poučni članakZaštitne i pregradne mreže za automobil“.

Brzo paljenje i dugotrajnost

Vozači posebno cijene njenu performansu brzog paljenja jer LED žarulje odmah osvjetljavaju svojom najvećom jačinom dok se ostale žarulje, primjerice halogen i xenon žarulje postepeno uključuju. Njima ne može naškoditi niti kiša niti vlaga jer su one ujedno i vodootporne.

Video: Kako zamijeniti H7 LED svjetla

Trajnost H7 LED žarulje je do 50 tisuća radnih sati što je višestruko više od ostalih žarulja, a potrošnja energije jako mala što se posebno cijeni u hladnijim periodima godine kada auto troši više energije za svoj uobičajen rad.

Svoje H7 žarulje kupite u provjerenoj internet trgovini

Kupnjom LED žarulja za vaš auto svakako ćete osigurati odlične performanse u vožnji pa stoga nemojte oklijevati. Kupnju možete obaviti jednostavno, putem internet trgovine koja nudi ovaj proizvod.

Obratite pozornost na stranicu kojoj ste poklonili svoje povjerenje i provjerite iskustva ostalih korisnika kako bi bili sigurni da ste izabrali web trgovinu po vašoj mjeri.

Uz nekoliko klikova mišem možete iz široke ponude LED žarulja možete odabrati one koje odgovaraju modelu vašeg auta, brend koji volite i cijenu koja vam odgovara. Cijena će zasigurno biti niža od cijena u klasičnim trgovinama auto dijelova. Uživajte u ugodnoj vožnji i atraktivnijem izgledu svog automobila uz novu H7 LED rasvjetu.

Moto rukavice obvezni su dio opreme svih motociklista

Moto rukavice moguće je pronaći u različitim materijalima, no ti različiti materijali mogu činiti i veliku razliku u osjećaju nošenja. Više možete pročitati o njima ako slijedite linku.

Iz iste kategorije: