Zaštitne i pregradne mreže za automobil

Zaštitne mreže prtljažnika automobila vrlo su korisna oprema za auto i služe za odvajanje putničkog prostora od prtljažnog. Ako često prevozite radnu opremu, kućne ljubimce ili prevozite neki teret, morate imati na umu da je važno da zaštitite putnički prostor u slučaju nezgode bilo koje vrste, ili odvojite predmete koji ne bi smjeli doći u dodir s putnicima u autu.

Sigurnost prije svega

Ovo je vrlo čest slučaj kod:

  • ličilaca
  • staklara
  • električara
  • i sličnih obrtnika koji prevoze boju ili neki drugi materijal i jednostavno žele radni dio imati odvojen od putničkog

Zaštitnu automobilsku mrežu često koriste i vlasnici pasa ili drugih životinja koji žele odvojiti svoje ljubimce u posebnom dijelu, kako bi izbjegli nepotrebno dodatno čišćenje auta ili kako bi spriječili da ih ljubimci ometaju prilikom vožnje.

Postoji više vrsta mreža

Zaštitne automobilske mreže su napravljene od aluminija koji je lagan i izdržljiv, i koji je posebno tretiran kako bi bio otporan na razna mehanička oštećenja koja se mogu dogoditi u prtljažniku prilikom premještanja stvari i prtljage. Montaža automobilske zaštitne mreže je jednostavna i kratkotrajna i možete ju izvesti sami, bez profesionalne pomoći. Isti slučaj je s demontažom, koja je čak i jednostavnija i za koju vam, kao i kod montaže, nije potreban nikakav alat. 

Psa u prtljažniku s pregradnom mrežom prtljažnika auta
Pregradne mreže prtljažnika auta omogućuje vašem ljubitelju pasa da se sigurno vozi u prtljažniku

Zaštitne mreže za automobil su tipske automobilske mreže što znači da se prilikom kupnje mreža bira po modelu automobila jer je za svaki model napravljena njegova zaštitna mreža koja mu savršen pristaje. 

Osim zaštitne mreže za automobil, postoji i tzv. tipska pregradna mreža koja je dizajnirana kako bi prtljažni prostor podijelila na dva dijela, što je važno ako imate teret za koji ne želite da se međusobno kontaminira ili samo bez problema i straha želite voziti svog kućnog ljubimca na jednoj strani prtljažnika, a prtljagu, radnu opremu ili neki drugi teret na drugoj strani prtljažnika. 

Pregradne mreže za auto

Pregradne automobilske mreže su također tipske mreže koje se prilagođavaju mjerama automobila u koji se montiraju i također su proizvedene od kvalitetnog i čvrstog materijala koji je premazan posebnim zaštitnim slojem.

Pregradne mreže prtljažnika auta su vrlo korisne jer podižu razinu sigurnosti u autu, što je iznimno važno prilikom naglog kočenja ili sudara, kada mreža sprječava prtljagu da leti po kabini automobila. Ovo je osobito važno ako se u stražnjem dijelu nalazi vaš ljubimac kojeg prtljaga ili teret koji prevozite može ozlijediti ako se nalazi u istom dijelu prtljažnika kao i ljubimac, ali nije odvojena tipskom pregradnom mrežom za prtljažnik.

Iz iste kategorije: