New Balance patike su sve popularnije

Tržište obućom u posljednjih nekoliko godina je bogatije nego ikada prije. Iako postoje proizvođači obuće koji su nadaleko poznati i koji su još uvijek prvi izbor mnogih, kao što su Nike, Adidas, Under Armour itd., sve je više novih proizvođača koji se trude uzeti dio kolača. Jedna od tvrtki koja je osnovana još davne 1906.g. sve je popularnija na tržištu jer nudi kvalitetne proizvode, a to je New Balance. 

New Balance patike se ističu po brojnim stvarima od svoje konkurencije i mnogi kupci su to prepoznali i zbog toga ih rado kupuju.

Prepoznatljivost ovog brenda obuće

New Balance patike su prepoznatljive po slovu N koje krasi gotovo svaki njihov model. Dostupni su modeli za muškarce, žene i djecu. A upravo po tom slovu, vrlo lako se mogu raspoznati od ostalih proizvođača. Isto tako, mnogi možda i ne znaju puno o New Balance brandu, ali su svejedno vjerni kupci njihovih patika koje lako raspoznaju.

Ljubičaste New Balance patike
New Balance patike su prepoznatljive po slovu N

No, one se ne ističu od ostalih proizvođača samo po tom karakterističnom izgledu. Ima tu još puno stvari kojih možda niste ni svjesni, a da jeste, možda biste postali njihov vjeran kupac.

Prednosti New Balance patika

New Balance patike imaju brojne prednosti u odnosu na one drugih proizvođača. Mnogi kupci toga i nisu svjesni prilikom kupnje. A neke od tih prednosti su:

Upravo ti gel umetci omogućuju puno udobniji hod pa ćete sa svojim New Balance patikama moći dugo hodati, a nećete osjećati nikakvu bol u nogama. Isto tako, neki kupci se žale da kod drugih proizvođača patika ne mogu pronaći idealnu veličinu. To kod ovog branda neće biti tako jer je u ponudi puno više različitih veličina tako da ćete lakše moći pronaći onu idealnu.

Sportska obuća za sve spolove

New Balance patike spadaju u sportsku obuću koja je dostupna za sve spolove. Muškarci mogu pronaći zanimljive modele nešto tamnijih nijansi boja, dok će žene moći pronaći i neke nijanse poput roze, ljubičaste i slično. Naravno, sve to uz neizostavnu N oznaku. 

Video: Top 5 New Balance tenisica koje možete kupiti odmah! Od vrhunskih do pristupačnih opcija.

Činjenica da su brojni modeli dostupni u više različitih boja doprinose tome da su New Balance patike danas postale sve poželjnije među kupcima diljem svijeta, bilo da je riječ o muškarcima ili ženama.

Iz iste kategorije: