Koje Samsung Galaxy dodatke treba da kupite?

Većina vas provodi nekoliko sati na svojim mobilnim uređajima kao što je Samsung Galaxy. Oni su središte vašeg svakodnevnog digitalnog života, a ipak nisu savršeni. To je razlog zašto je važno imati prave Samsung Galaxy dodatke.

Imajući to u vidu, u nastavku su neki od dodataka koje možete odabrati:

Zaštitna futrola

Vaš Samsung Galaxy može biti sofisticiran, ali ipak nije baš čvrst, posebno kada ste ga slučajno ispustili iz ruke. Popravke mogu biti skupe. Međutim, zaštitne futrole će vam pomoći da se zaštitite od takvih rizika. Futrole za telefon dolaze u različitim materijalima i sa različitim namerama na umu. Dakle, zavisno od vaših potreba, odaberite onu koja će vam najviše koristiti.

Slušalice

Od poziva do slušanja muzike dok ste u pokretu, kvalitetne slušalice mogu da budu dobar dodatak vašem telefonu. Izaberite onekoje će odgovarati vašim željama ili ukusu.

Zaštita ekrana

Ako ste kupili futrolu za mobilni telefon, već sad razmišljate o vašem mobilnom telefonu i mogućoj šteti. Možete pridodati još zaštite korišćenjem kvalitetne zaštite ekrana. Možete uzeti ili staklenu ili plastičnu zaštitu ekrana, ali otkrićete da ćete imati najbolju zaštitu ako koristite staklo. Staklene zaštite su obično izdržljivije i čvršće od plastičnih komada, a kako je većina ekrana napravljena od stakla, oni će se osećati realnije i neće ostaviti rupe u džepovima.

Brzi punjač

Ne morate čekati mnogo sati samo da se vaš telefon potpuno napuni, ali dobra vest je da zaista ne morate. Novi Samsung Galaxy telefoni imaju mogućnost brzog punjenja.U stvari, vreme punjenja može trajati samo nekoliko minuta ili manje od jednog sata. Za ovo ćete morati da kupite brzi punjač. Iako neke Samsung Galaxy serije dolaze sa jednim, možda biste želeli da kupite još jedan punjač odvojeno.

Eksterni punjač za bateriju

Samsung Galaxy telefoni su mnogo moćniji u odnosu na prethodne modele i druge marke. Ipak, postoje slučajevi da vaš mobilni telefon možda nema kapacitet baterije da bi mogao da isprati sve aktivnosti vašeg uređaja. To je razlog zašto je neophodno imati eksterni punjač za baterije. Eksterni punjači za baterije vas mogu izvući iz problema. Kapacitet će se razlikovati, ali eksterni punjači sa hiljadama mAh kapaciteta za punjenje moraju biti dobri za punjenje uređaja od nula do 100 odsto nekoliko puta pre nego što ga treba napuniti.

Rezervni kablovi za punjenje

Ako koristite bežične jedinice za punjenje, možda ćete pomisliti da je to dodatni trošak. Ali ono što biste trebali znati je da rezervni kablovi za punjenje možda nisu nešto što vam svakodnevno treba, a oni mogu biti korisni u hitnim slučajevima. Kabel za punjenje razlikuje se u kvalitetu, ali proizvođački kablovi mogu se pokvariti nakon teške upotrebe. Jednom kada nemate kabel za punjenje, ostaćete bez korisnog uređaja. Rezervni kablovi za punjenje nisu skupi, ali morate odabrati one visokog kvaliteta.

Apple je u petak objavio da će krenuti sa prodajom novog modela iPhone telefona. Nova verzija popularnog telefona nosi naziv iPhone SE, a njegove performanse iznenadile su javnost. Čitajte više …

Iz iste kategorije: